Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Darius Vâlcov susține că a fost ,,ofertat'' să intre în KGB

Tuesday, 21 August 2018, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

”Se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, se știe că eu știu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoană, se știe că eu știu care a fost agentul lui de legătură, se știe că eu știu că s-a dorit să fiu racolat de KGB, dar am refuzat acest lucru, în direct de la Cozmin Gușă”, a declarat Darius Vâlcov.

Darius Vâlcov îl atacă și Cristian Tudor Popescu. 

"Stie toata lumea ca domnul Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI. Este o informatie care poate fi verificata. Lista e data de Daniel Dragomir, dar sunt multi altii pe care nu-i stie domnul Dragomir, dar ii stiu altii", a declarat Darius Vâlcov la DCNews.

Vâlcov a mai spus că au fost ocazii, în 2014 și 2015, când el a ales nu în interesul său și al familiei sale, dar că el „nu a vrut să trădeze România”.

Concret, consilierul de stat al premierului a susținut că în 2015 i s-a propus să fie prim-ministru în locul lui Victor Ponta, respectiv că președintele de atunci, Traian Băsescu, i-a propus să ocupe funcția de vicepreședinte al Băncii Mondiale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ