Cuc face ravagii la CNAIR. Dă afară 35 de directori!

Sunday, 13 October 2019, 12:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Când nu rupe contracte de autostrăzi, pe autostradă, Ministrul Transporturilor face curat prin birourile de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. El a precizat că a avut loc restructurarea la CNAIR, iar o parte din ”monştrii sacri din infrastructură” şi-au pierdut funcţiile. Decizie cu care, spune CUC, ministerul va face economii considerabile.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate, el estimând că vor fi realizate anual. economii considerabile.

El a precizat că vineri a avut loc restructurarea la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar o parte din ”monştrii sacri din infrastructură” şi-au pierdut funcţiile.

 ”35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Comnpaniei de autostrăzzi”, a precizat ministrul.

Conform lui Cuc, economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.

”Am eliminat probabil unul din lucrurile pe care următorul ministru avea să le blameze. Primeşte o Companie de autostrăzi la cheie, cu oameni tineri, cu oameni noi şi cu o economie considerabiăă la fondul de salarii”, a conchis Cuc.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri