Articolele din categoria MEDIU:

Agricultura, dată peste cap de vreme. Ministrul susține că pierderile sunt mici
Agricultura, dată peste cap de vreme. Ministrul susține că pierderile sunt mici
Agricultura rămâne la mila Domnului, chiar dacă suntem în secolul 21. Când nu plouă, seceta omoară culturile. Dacă iese totuși ceva din pământ, vin apele și fermierii nu mai au ce recolta. Dezastrul se vede cel mai bine în producția de cereale, care va fi cu până la 80% mai mică anul acesta la grâu, orz şi rapiţă. Recoltele fiind mici, prețul va exploda. Cerealele se vor scumpi și din cauza recoltelor extrem de mici din UE. 
Primăria analizează emiterea de eco-vouchere în schimbul rablelor. Deputat PMP: "Firea m-a plagiat!"
Gabriela Firea îşi face propriul Program Rabla, la Primărie. Deputat PMP: "M-a plagiat!"
Primăria Capitalei vrea să ofere 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei pentru achiziţionarea unor autoturisme noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Constiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), care va avea loc săptămâna viitoare. Tichetul se acordă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat. Proiectul de hotărâre este semnat de primarul Gabriela Firea, deşi iniţial el a fost propus de consilierul PMP Lucian Iliescu. El o acuză pe Firea că l-a plagiat şi consideră că ar fi fost corect să păstreze proiectul lui şi să îl modifice prin depunerea unui amendament.
Liber la vânătoare de animale rare. Avertismentul lui Octavian Hoandră
Liber la vânătoare de animale rare. Avertismentul lui Octavian Hoandră
Sunt vânate păsări și animale aflate pe cale de dispariție. Este semnalul de alarmă tras de Comisia pentru Ocrotirea Monumentelor Naturii din cadrul Academiei Române. Specialiștii atrag atenția Ministerului Mediului că nu există studii temeinice care să susțină ordinele de ministru privind cotele de vânătoare pentru sezonul 2018-2019. Realizatorul Realitatea TV Octavian Hoandră susține că, în spatele acestor decizii, sunt interese mari.