Unde se ascund microbii în casă?

Tuesday, 30 September 2014, 11:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pe piaţă poţi găsi numeroase produse de curăţat cu care poţi elimina eficient "adăposturile" microbilor din casa ta. Este bine să ştii că microbilor le prieşte căldura şi umiditatea din baie şi din bucătărie, acestea fiind, de altfel, şi locurile cu cei mai muţi germeni din locuinţă.

Bucătăria

Deşi încercăm cu fiecare ocazie în parte să curăţăm corespunzător baia şi bucătăria, cele două încăperi ale casei ascund locuri unde numărul bacteriilor este mult mai crescut decât în alte zone.

Buretele de vase, chiuveta de bucătărie, tocătorul, blatul de bucătărie, podeua, scurgătorul de vase, dar şi frigiderul sunt doar câteva dintre locurile asupra cărora trebuie insistat atunci când vine vorba de curăţenia bucătăriei tale. Mai ales că aici pregătim mâncarea şi servim masa în familie.

Deoarece buretele de vase este o adevărată sursă de germeni, încearcă să îl înlocuieşti la un interval de două săptămâni. Spală bine zonele din bucătărie cu apă fierbinte şi cu dezinfectant, astfel încât să cureţi în profunzime.

Citește mai multe pe clicksanatate.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri