Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Ultima nebunie de la Huawei: un televizor cu internetul viitorului!

Thursday, 02 May 2019, 19:06 Sursă: REALITATEA.NET

Huawei vrea să ajungă în top cinci producători de computere în următorii trei ani. Compania a lansat câteva modele de laptopuri care ar putea concura cu jucători consacrați ca Apple sau HP. Acum urmează pasul următor: televizoare.

Huawei ar folosi aceste televizoare 5G pentru a-și construi propriul ecosistem de electrocasnice, în același mod în care a făcut Samsung. Deja avem telefoane, laptopuri, routere și alte câteva accesorii de la Huawei, iar în curând ne-am putea aștepta să vedem televizoare, dispozitive smart pentru casă și electrocasnice.

Un astfel de televizor ar putea fi un fel de hub pentru celălalte dispozitive. Cât despre acea conexiune 5G, ar ajuta dispozitivul să redea conținut 8K în regim de streaming, fără ca acesta să fie conectat la internet printr-un cablu.

În plus, acest tip de conectivitate ți-ar putea permite să vezi clipuri video 360 de grade în regim de streaming, dar asta nu pare o idee prea bună.

Semnele care arată că Huawei face mișcarea asta

Pentru Huawei această trecere nu va fi una neașteptată. Divizia Hisilicon Technologies a Huawei este al doilea cel mai mare furnizor de procesoare de TV-uri, după MediaTek. Procesoarele sale sunt incluse în produse de la branduri precum Hisense, Skyworth sau Sharp.

Panourile le-ar putea lua de la furnizori locali precum BOE Technology Group sau China Star Optoelectronics Technology, dar Samsung Display produce în acest moment cele mai bune display-uri 8K. Ar fi o mișcare cel puțin ciudată să cumpere de la concurență, dar nu e ceva ce nu s-a mai văzut. 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE