Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei moduri în care tehnologia și viața în lumea modernă te afectează în mod direct

Wednesday, 15 May 2019, 16:32 Sursă: REALITATEA.NET

Lumea modernă vine cu destul de multe părți bune - cum ar fi ușurința comunicării și descoperirile în medicină - dar vine și cu dezavantaje. Mai exact, anumite aspecte din viața de zi cu zi pot deveni o adevărată sursă de stres dacă nu suntem atenți.

Nu e bine să faci multitasking

Unora le place să facă mai multe lucruri deodată, cum ar fi să fie la muncă și să se uite și la serialul preferat. Acest lucru aduce însă cu el multă presiune inutilă, care poate fi evitată. Dacă ai încercat să faci mai multe lucruri deodată și nu a mers prea bine, măcar acum știi de ce și că e mai bine să eviți.

Mâncatul pe fugă e un stres

Când ai o zi ocupată la muncă, parcă îți vine mai ușor să sari peste mese sau să ronțăi ceva rapid și nesănătos. Însă sănătatea tractului digestiv este direct proporțională cu sănătatea ta psihică. Dacă ai obiceiul să sari peste mese, toleranța ta în fața stresului este mult mai mică - chiar vrei asta?

Multitudinea de știri e copleșitoare

Adeseori, știrile au tendința de a pune accentul pe tragedii și pe politică, iar asta nu aduce prea multă fericire publicului cititor sau privitor. Deși este bine să te menții la curent cu ceea ce se petrece în apropierea ta și în lume, trebuie să știi când e bine să pui pauză și să te deconectezi de fluxul continuu de informații.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE