Tipuri de bărbaţi care înnebunesc femeile

Tuesday, 16 June 2015, 23:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Însă avem o veste bună pentru bărbați: reprezentanțele sexului frumos se dau în vânt după urmașii lui Adam cu un început de bărba.  


 Mesaj pentru bărbați: Bărba este sexi
 Puneți aparatul de râs deoparte a€“ femeile consideră barba sexi, potrivit unui studiu realizat de către psihologi de la Northumbria University pe un eșantion de 70 de femei.

Doamnelor și domnișoarelor prezente în studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fețe de bărbați din diferite unghiuri și cu diferite tunsori, după care li s-a cerut să clasifice fiecare față după următoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate și maturitate.

Cine credeți că a câștigat inima participantelor? Ei bine, femeile consideră că barba de o zi este cea mai atractivă din punctul lor de vedere, iar bărbatul care o poartă reprezintă partenerul ideal. Este o veste foarte bună mai ales pentru bărbații cărora nu le place să se bărbierească în fiecare zi. Însă, nici nu trebuie să credeți că dacă veți începe să arătați precum omul cavernelor veți avea mai mult noroc în pat.
 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri