Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Supărat că femeia pe care o plăcea a refuzat a doua întâlnire, un bărbat a făcut un gest incredibil

Friday, 13 November 2015, 12:09 Sursă: REALITATEA.NET

Lauren Crouch a povestit pe blogul ei întâmplarea surprinzătoare. Tânăra în vârstă de 28 de ani l-a cunoscut pe respectivul bărbat pe stradă. Cei doi s-au plăcut la prima vedere şi, după ce au schimbat câteva cuvinte, britanicul a invitat-o la o cafea.

Prima întâlnire nu a decurs, totuşi, tocmai bine. Lauren a simţit că între ea şi respectivul bărbat nu există "chimie", aşa că atunci când acesta a invitat-o prin SMS să de vadă din nou, a refuzat, scrie metro.co.uk.

Răspunsul lui a fost cu totul neaşteptat: "Ok. Ai putea să îmi dai înapoi banii pe cafea? Nu îmi place să risipesc banii. Prefer să-i folosesc la întâlnirea cu altcineva".

Lauren i-a propus, însă, o altă soluţie: "E păcat că tu consider că o întâlnire a fost pierdere de timp doar pentru că nu s-a încheiat aşa cum ai fi vrut tu. Ce zici dacă aş dona cele 3,5 lire într-un scop caritabil ales de tine?".

Propunerea nu a fost pe placul bărbatului, care i-a trimis un nou mesaj lui Lauren, explicând că preferă să decidă el însuşi ce va face cu banii, apoi i-a lăsat numărul de cont în care femeia să-i livreze suma respectivă.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE