Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul toxic din casa ta! Fii atent la aceste semne, ca să nu îți scurtezi singur viața

Friday, 03 May 2019, 19:51 Sursă: REALITATEA.NET

Oamenii petrec aproape 90% din timpul lor înăuntru, în casă sau la birou. Cifrele nu arată prea bine pentru mulţi dintre aceştia, riscurile privind sănătatea cresc din cauza poluării din casă, mai degrabă decât din cauza celei de afară.

Simptomele unei boli pot apărea chiar şi în cazul unei singure expuneri la poluare şi pot fi de la iritatea ochilor, nasului şi gâtului, până la dureri de cap, greaţă şi oboseală. Aceste efecte sunt de obicei pe termen scurt şi tratabile, iar uneori simpla eliminare a expunerii la sursa de poluare este un tratament suficient.

Care sunt sursele de poluare din casa ta de care nu știai

O echipă de cercetători de la University of Texas din Austin au realizat un studiu și au descoperit un lucru care o să te surprindă. Se pare că nivelul de poluare din casele oamenilor care au gătit o masă copioasă de Ziua Recunoștinței este mai mare decât în orașul New Delhi, capitala Indiei.

În acest sens, compania Prism Analytical Technologies vine în ajutorul tău cu niște kit-uri care te ajută să măsori nivelul de poluare din casa ta. Astfel, în loc să chemi o echipă de chimiști profesioniști să facă acestă treabă, o poți face singur cu ajutorul Home Air Check (Verificarea Aerului Acasă), prin intermediul căruia poți folosi cele mai avansate teste de laborator din SUA la tine acasă.

„Dacă în afara casei ne luptam cu smogul, ozonul sau chimicalele eliberate în fiecare zi de miile de mașini din trafic, în interiorul caselor noastre putem face curat", sunt de părere specialiștii.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE