Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Romanii au talent, sezonul 5-Semifinala 2. Mihaela Rădulescu, replică pentru răutăcioşi

Friday, 15 May 2015, 15:02 Sursă: REALITATEA.NET

Romanii au talent, sezonul 5 - Semifinala 2. De atunci, vedeta duce o luptă continuă. 

"Oare ce-i face pe unii atat de rai?... Oare de ce unii sunt vesnic nemultumiti? Oare de ce femeile nu se prind ca-s urate si nefeminine cand sunt acre si pricinoase? Oare de ce unor barbati li se pare ca barbatia e pozitionata undeva intre brutalitate si smecherie? Oare de ce abia cand vin in Romania incep sa-mi pun intrebarile astea? Culmea, nu le simt pe pielea mea, ci le vad prea des in jur si nu-mi place.... Si ce simplu e sa fii Om Bun", este poziţia Mihaelei Rădulescu, într-o postare pe Facebook.

Prima Semifinala live "Romanii au talent" a pus in scena momente de exceptie, de la dans contemporan sau oriental, magie, muzica populara sau pop, la numere incredibile de forta, improvizatie si echilibristica. 

Echipa de productie a emisiunii "Romanii au talent" a hotarat astazi excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale. 

Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale "Romanii au talent", care a avut loc vineri, 8 mai. Astfel, primii trei concurenti care merg in finala "Romanii au talent", difuzata pe 12 iunie, sunt Ion Barbu, Oana Zara impreuna cu Alexandru Bordea si Nicoleta Iancu.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE