Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri eMAG la produse pentru casă şi grădină. Cele mai bune oferte

Monday, 23 March 2015, 14:54 Sursă: REALITATEA.NET

La eMAG, în această perioadă găsești oferte foarte bune de ustensile și accesorii cu care să îmbunătățești felul în care arată grădina ta. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Noi am făcut o selecție cu cele mai interesante oferte pe care trebuie să le consulți dacă vrei să îți faci grădina mai primitoare ca niciodată.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: scarificator manual de gazon

Poți să îți îngrijești gazonul cu mare atenție cu ajutorul scarificatorului manual de gazon de la Gude. Are o lățime de lucru de 35 cm, ergonomic cu șină de ghidare plus sac de iarbă.

Este ideal pentru o grădină mică, pentru peluze mijlocii, are funcție de colecție și ejecție a ierbii. Scarificatorul de iarbă are o greutate de 8.2 kg.

Mai multe detalii despre această ofertă găsiți AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: foarfecă de grădina Hecht

Tufele de florile și gardul viu trebuie îngrijite cu atenție la începutul primăverii așa că ai nevoie de o foarfecă de grădină profesională. Pentru o mai bună eficiență a foarfecei de grădină Hecht, una dintre lame este ondulată. Manerele sunt din lemn.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: mobilier

Dacă îți face mare plăcere să petreci mult timp în grădină, acum că temperaturile îți permit acest lucru, trebuie să te dotezi cu un set mobilier Cloe. Acest mobilier cuprinde o canapea de 2 locuri și 2 fotolii plus o măsuță. Toate sunt din oțel și au culoarea Maro.

Pentru acest produs poți profita de o reducere de 30%. În plus, este inclus în prețul mobilierului și perne, structura de oțel și huse din poliester. Curățarea acestui mobilier de grădină se face foarte ușor cu o cârpă umedă.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: kit furtun Flexi Plus Hozelock

Orice grădină are nevoie de îngrijire, iar furtunul este unealta principală ce nu trebuie să lipsească. Furtunul Flexi Plus Hozelock este flexibil și este dotat cu un sistem anti-încurcare. Este format din 5 straturi cu ranforsări longitudinale și tehnologia Soft and Flex.

Kit-ul conține 20 m de furtun cu diametrul de 12,5mm, 1 lancie, 1 conector de 12,5 mm cu Aqua Stop și un racord de robinet de 12,5mm-19mm.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: Leagăn Luna

Acest leagăn este perfect pentru orice grădină. Are 3 locuri, este făcut din Oțel și are culoarea Gri/Alb. Dimensiunile leagănului sunt de 276x152x185.

Leagănul Luna este realizat din structură de oțel vopsită în câmp electrostatic, îmbrăcată cu țesătură sintetică fină, tratată UV. Husa pernei este realizată din poliester impermeabil.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: Hamac Holiday

Acest hamac de la Holiday este dublu și e realizat din poliester impermeabil, așa că nu trebuie strâns atunci când plouă. Este tratat UV și poate susține o greutate maximă de până la 140 kg.

Dimensiunile Hamacului Holiday sunt de 200x140 cm, 100% poliester și poate fi curățat chimic.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: umbrelă

Umbrela Atena cu braț lateral este ideală pentru orice grădină. Te ferește pe vremea ploioasă în care vrei să te relaxezi în grădină sau atunci când soarele este prea arzător.

Diametrul umbrelei este de 350 cm și are o structură din aluminiu și spițe din oțel vopsite în câmp electrostatic. Copertina este realizată din polieste impermeabil. Sistemul umbrelei îți permite să reglezi copertina pe înălțime. Baza cu pietre este inclusă în prețul umbrelei.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Unelte și accesorii pentru grădina ta: Bulbi de flori

Orice grădină trebuie înfrumusețată cu plantarea de flori. La eMAG găsești o gamă variată de bulbi de flori: de la lalele Barbados, lalele roz, zambile sau chiar seminșe de gazon.

În această perioadă găsești bulbi și semințe de flori la prețuri reduse cu 30%.

Întreaga ofertă o găsești AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE