Pilotul, cu vocea înecată de lacrimi, către pasageri: Avionul va EXPLODA! Ce a urmat

Saturday, 13 September 2014, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Toată nebunia a început aproape imediat după decolare, pilotul anunţând că zborul va trece prin zone de turbulenţă ale atmosferei, scrie jurnalul.ro.

După aceea, la scurt timp, voci ale pasagerilor care ocupau locurile din partea din spate a aeronavei au anunţat că unul din motoare nu mai funcţionează, lucru pe care l-a confirmat şi pilotul. Comandantul a încercat să ridice moralul celor aflaţi la bord spunând că partea bună a unei aterizări de urgenţă pe aeroportul din Veneţia, pe care aproape sigur urmează să o facă, va oferi tuturor marea şansă a vizitării oraşului lacustru.

Câteva minute mai încolo, adrenalina curgea în râuri tumultoase prin venele pasagerilor, după ce un nou anunţ al pilotului, de data aceasta cu o voce gâtuită de emoţie, considerată de unii aproape plângăcioasă, le indicase să-şi pună vestele de salvare, pentru că aeronava urmează să se prăbuşească în mare şi să explodeze.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pilotul reuşind aterizarea de urgenţă pe aeroportul din Veneţia. Compania aeriană care asigura zborul a infirmat declaraţiile pasagerilor, afirmând că totul s-a desfăşurat conform cu procedurile care trebuie aplicate în cazuri de urgenţă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri