Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pentru bărbaţi: 5 obiceiuri tipic masculine care le enervează pe neveste

Saturday, 29 August 2015, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

O căsnicie de succes este bazată pe respect şi încredere reciprocă şi pe compromis. Fiecare dintre cei doi parteneri trebuie să depună eforturi pentru ca lucrurile să meragă în direcţia bună. Pentru bărbaţii care doresc să-şi îmbunătăţească relaţia, iată 5 obiceiuri masculine care le enervează din cale afară pe soţii:

Pentru bărbaţi – obiceiul #1: Ţii minte o mulţime de lucruri despre sport, însă uiţi cu desăvârşire ce ţi-a spus ieri

Soţia ta trebuie să înţeleagă faptul că relaţia ta cu lumea sportului are mult mai mulţi ani decât căsnicia voastră, plus anii în care eraţi doar prieteni. Parcă dintotdeauna ai fost o adevărat enciclopedie sportivă, în schimb discuţiile cu soţia ta despre sentimente şi despre lista cu ceea ce ai de făcut durează doar de câţiva ani. Aşa că nu este de mirare că uneori nu-ţi mai aminteşti nimic în legătură cu acestea. Cel mai bine este că în timpul discuţiilor să-i aprobi spusele astfel încât să nu pari că eşti cu gândul la meciurile din acesta seară.

Pentru bărbaţi – obiceiul #2: Ieşi des cu colegii şi, astfel, îi dai de bănuit că ai o relaţie la serviciu

Orice bărbat responsabil se va feri că dracu’ de tămâie să aibă o relaţie cu o colegă de serviciu. În cazul în care o face îşi riscă atât căsnicia, cât şi jobul. Înainte de a calcă pe bec, ar fi bine să-ţi pui nişte întrebări: „Este ok să iau prânzul cu colegă cu care am o aventură?”, „Dar să ieşim la o băută după orele de program chiar cu tot grupul de la birou?”, „Pot fi suspiciuni dacă călătorim împreună?”, „Încep colegii să bănuiască ceva?”. Răspunsurile sunt greu de dat şi de către o femeie care este mult mai subtilă decât ar putea visa vreodată un bărbat, darămite pentru un bărbat.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE