Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patru zodii care iubesc în secret

Wednesday, 11 December 2019, 10:00 Sursă: Realitatea.NET

Rac

Se spune despre Rac că e cea mai sensibilă și mai timidă zodie, și se pare că așa și este! Semnul de apă trăiește emoții intense, poate covârșitoare pentru orice alt nativ mai puțin obișnuit cu tumultul sufletesc, dar rareori le scoate la iveală.

Racul se teme să iubească cu patimă zgomotoasă nu pentru că nu ar fi capabil, ci pentru că a aflat, din experiență, că puțini sunt capabili să îi reflecte sentimentele. A fost rănit de atâtea ori, încât se codește să își mai dăruiască inima și preferă să iubească în tăcere, pierzând de multe ori șansa unor relații minunate!

Fecioară

Atunci când o vezi cum excelează pe plan profesional, cât de hotărâtă și critică e, nici nu ți-ai imagina că Fecioara ascunde de fapt un suflet delicat și sensibil. Nu îi e deloc teamă să se arunce în vâltoarea vieții și să lupte pentru ceea ce își dorește, mai puțin când e vorba de dragoste, atunci când îmbracă haina timidității.

Din aceste motive, și Fecioara se numără printre semnele care își trăiesc dragostea în secret. E rezervată și precaută și va trebui ca cel ales să dea dovadă de foarte multe calități pentru a o determina să îți manifeste sentimentele. Dimpotrivă, dacă oferă cel mai mic semn de superficialitate sau de caracter pe care Fecioara nu se poate baza, nu va afla niciodată ce admiratoare înfocată are!

Mai multe pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE