Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

”Omul-copac” a murit după o lungă suferință. Visa să-și găsească o iubită

Wednesday, 03 February 2016, 16:44 Sursă: REALITATEA.NET

Dede Koswara a murit la vârsta de 42 de ani într-un spital din Badung, Indonezia, în dimineața zilei de 30 ianuarie fără să-și vadă visul împlinit. Acelea de a fi vindecat și de a deveni tâmplar.

În ultimele trei luni, potrivit Daily Mail, bărbatul a stat numai prin spitale din cauza bolii cu care s-a luptat de ani de zile si care i-a ruinat complet viața. Acesta a fost părăsit de soție și de copii și spera că în urma operațiilor își va găsi din nou iubirea.

Boala de piele de care suferea “Omul copac” este cauzata de un virus papilom uman (HPV), o infectie relativ comuna care cauzeaza in mod normal excoriatii si papiloame de mici dimensiuni.

Situatia in care se afla Dede se datora si faptului ca acesta suferea de o deficienta extrem de rara a sistemului imunitar, deficienta care nu permitea organismului sau sa elimine excrecentele cornoase care-i cresc pe piele.

In acest mod, virusul infesteaza celulele epidermale “ordonandu-le” sa produca cantitati masive de substanta cornoasa care se acumuleaza in straturi cutanate al caror aspect este asemanator cu scoarta de copac.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE