O mamă cere ajutorul pe internet, după ce fiica ei a rămas însărcinată deşi era virgină

Friday, 03 February 2017, 14:33, Sursă: REALITATEA.NET

O mamă a întrebat în mediul online de ce fiica sa a rămas însărcinată, în condiţiile în care era virgină. Răspunsurile pline de umor nu au încetat însă să apară, în care femeia era ironizată de către utilizatori.

Adaugă părerea ta

"Dacă fiica mea este virgină, de ce a rămas însărcinata?", a întrebat mama pe o reţea de socializare. Cel mai bun răspuns a venit din partea unui sexolog, care i-a sugerat femeii să încerce să comunice mai mult şi mai bine cu fiica sa, care, cel mai probabil, minte.

"Hahaha... Faptul că fiica dumneavoastră este însărcinată e deja un semn că nu e tocmai virgină. Poate îi este ruşine sau, cine ştie, şi-a făcut înseminare artificială. Cel mai probabil fiica dumneavoastră vă minte. Nu o certaţi, vorbiţi cu ea liniştit şi sprijiniţi-o în toate deciziile sale.

V-aţi întrebat că a ajuns în situaţia asta tocmai pentru că nu aţi vorbit niciodată deschis despre sex? Fiicei dumneavoastră îi este cu siguranţă ruşine şi consideră că deschiderea acestui subiect o poate lipsi de iubirea de mamă. Nu uitaţi că trăim în vremuri în care copiii ştiu mai multe despre sex decât părinţii", i-a răspuns sexologul.