Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O biserică abandonată din Indonezia seamănă izbitor cu o pasăre uriașă

Tuesday, 28 July 2015, 09:34 Sursă: REALITATEA.NET

Constructia a fost ridicata initial ca biserica de catre Daniel Alamsjah dupa ce a primit un mesaj divin. Desi a intentionat ca lacasul sa semene cu un porumbel, localnicilor li se pare ca este, de fapt, o pasare uriasa. De asemenea, cladirea a fost folosita si ca un centru de reabilitare pentru tratarea copiilor cu dizabilitati sau dependentilor de droguri. Din pacate, Alamsjah a fost nevoit sa inchida usile centrului cu cincisprezece ani in urma după ce costurile de constructie si de intretinere a cladirii erau foarte costisitoare. In prezent, cinci dintre cei opt piloni care tin peretii cladirii se prabusesc, insa zidurile sunt acoperite aproape in totalitate de graffti si picturi realizate de catre tinerii ce vin din toate colturile lumii.

Chiar daca nu mai este un loc pentru terapie, cladirea inca serveste ca loc de inchinare si destinatie de calatorie, devenind astfel un loc privat pentru multe cupluri tinere care vor sa se ascundă de ochii indiscreti ai parintilor.

Gereja Ayam, asa cum o numesc localnicii, atrage sute de fotografi și calatori in Magelang in fiecare an, care vor sa exploreze interiorul bizarei pasari.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE