Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi detalii despre Alexandra, care îşi vinde virginitatea. Cât a plătit un om de afaceri?

Wednesday, 07 December 2016, 18:13 Sursă: REALITATEA.NET

Preţul a fost stabilit iniţial cu o agenţie de escorte din Germania şi licitaţia se va încheia în luna februarie.  Gestul Alexandrei a stârnit numeroase controverse inclusiv din partea familiei ei, care a declarat că o va renega. 

Compania care intermediază afacerea va obţine un comision de 20 la sută din suma finală. Potrivit unui reprezentant al companiei, pierderea virginităţii va avea loc în Germania la un hotel pe care îl va alege chiar norocosul cumpărător. 

Alexandra a declarat recent în presa britanică că a ales să-şi vândă virginitatea pentru a-şi ajuta familia din România care are probleme financiare. 

"Multe fete și-au pierdut virginitatea într-un mod cu totul prostesc, apoi se despart de băiatul respectiv. E ceva normal, asta e. Eu am o cauză nobilă pentru care o fac. Vreau să merg la Universitatea Oxford, locuiesc într-o țară săracă și am nevoie de banii ăştia ca să-mi ajut părinții. Vor fi evacuați în luna februarie, deci trebuie să rezolv până atunci. Mă gândesc la asta strict ca la o oportunitate de afaceri şi nu la una emoțională. O să beau un pahar cu vin înainte şi asta e", spunea Alexandra.

Tatăl ei,Toni, şi mama, Elena au negat faptul că se confruntă cu aşa mari probleme financiare, adică nu vor fi evacuaţi, aşa cum declarase fata lor, Alexandra. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE