Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicoleta Luciu și Adelina Pestrițu, cobai pentru hairstylistul Adrian Perjovschi. Ce le-a făcut

Thursday, 21 April 2016, 22:34 Sursă: REALITATEA.NET

“Ne dorim sa mutam natura, cu ale sale culori superbe, in parul modelelor noastre din aceasta seara. Asadar, va invitam sa va imaginati uitandu-va la culorile si coafurile modelelor noastre, ca va plimbati la mare, la munte, prin paduri, prin locuri exotice. Va invit sa iubim natura, sa indraznim sa ne bucuram de ea si o purtam in par”, ne-a spus hairstylistul Adrian Perjovschi.

Adelina Pestritu a avut in parul de abanos insertii de culoare verde si albastru, in timp ce Nicoleta Luciu a devenit un simbol al primaverii: “De fiecare data cand ma las pe mainile lui Adrian stiu ca imi aduce buna- dispozitie si imi da incredere in mine. Este omul pe scaunul caruia ma asez fara sa pun prea multe intrebari si plec mereu multumita de cum arat”, spune Adelina Pestritu.

“Il cunosc pe Adrian de multi ani si de fiecare data am facut proiecte spectaculoase, indraznete impreuna. Este foarte talentat, profesionist si foarte creativ”, declara Nicoleta Luciu.

Colectia de coafuri din cadrul evenimentului ”Colors by Nature” a fost completata de o prezentare de haine realizate de stilista Eniko Szanto intr-un stil “geometric, minimalist, "sizeless" - ce poate fi purtata de oricine, indiferent de marime sau forme.”

In ciuda unei zile cu vreme capricioasa si avertizare meteo de ploi, natura a tinut cu organizatorii evenimentului. Astfel, in momentul cand cele 13 modele purtand coafuri si culori ale parului inspirate de cele ale naturii au defilat pe podium, ploaia s-a oprit si invitatii au putut urmari intregul spectacol realizat de profesionistii de la Jovsky Studio.  

Adela Popescu, Dana Rogoz, Jojo Catalina Grama, Ioana Scarlatescu, Alina Chivulescu, Iuliana Luciu, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, Mihai Bobonete, dar si colegi din echipele de productie cu care au lucrat de-a lungul timpului Adrian Perjovschi si Eniko Szanto au fost prezenti la evenimentul prilejuit de deschiderea Jovsky Studio Corbeanca 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE