Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care nu ar trebui să bei niciodată apă în avion

Tuesday, 13 June 2017, 13:21 Sursă: REALITATEA.NET

”Însoţitorii de zbor nu vor bea niciodată apă în avion ", a declarat stewardul în cadrul intreviului.

Acest lucru se datorează faptului că, chiar dacă rezervoarele de apă sunt curăţate, însoţitorii de zbor nu sunt niciodată informaţi când sau cât de des are loc acest procedeu.

Ca urmare, ei nu sunt siguri cât de curată este apa şi astfel stau departe de ea, cu excepţia cazului în care aceasta este îmbuteliată.

Situaţia este susţinută şi de Asociaţia participanţilor la zbor din SUA, care menţionează că apa care se foloseşte în avioane ”este reglementată de Agenţia pentru Protecţia Mediului”. Cu toate acestea, regulamentul precizează că se " acordă companiilor aeriene o largă putere de apreciere cu privire la cât de des trebuie să testeze apa şi să spele rezervoarele”. De aceea, Asociaţia nu crede că acest regulament funcţionează în favoarea călătorilor, scrie Mediafax.

În mod similar, un studiu al Agenţiei pentru Protecţia Mediului a constatat recent că 12% sau unul din fiecare zece avioane comerciale din Statele Unite a avut cel puţin un test pozitiv pentru bacteria coliformă - o bacterie găsită în materiile fecale umane ce poate cauza boli grave.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE