Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care noul sezon Game of Thrones e prea întunecat

Thursday, 02 May 2019, 15:09 Sursă: REALITATEA.NET

Da, ai citit bine. Producătorii filmului au făcut noul sezon mult mai întunecat decât cele precedente, deci dacă te-ai gândit să îți schimbi televizorul pentru că ai crezut că are o problemă, poți sta liniștit.

E adevărat, trebuie să te uiți la Game of Thrones cu jaluzelele trase și să ai un televizor de ultimă generație ca să înțelegi ceva din unele scene, dar se pare că producătorii au avut un motiv întemeiat pentru care au ales să piardă scenele de luptă în nuanțe de gri și negru.

Explicația pentru întunericul din noul sezon Game of Thrones

Robert McLachlan, reprezentantul cinematografului principal al show-ului a explicat motivul pentru care noul sezon Game of Thrones e atât de întunecat.

"Pentru secvențele de interior de zi din Winterfell, Castle Black sau Eastwatch, în trecut, am ținut jaluzelele ridicate din necesitatea de a lăsa un pic de lumină în interior. Aceea era sursa ta principală de iluminare. Exista regula asta că nimeni în această lume nu ar arde lumânări în timpul zilei pentru că reprezintă un obiect de lux. Sunt prea scumpe.

Ce s-a întâmplat acum, când iarna este aici, constă într-un consens că ar fi prostește să țină jaluzelele ridicate când e atât de frig afară. De ce ar face asta? Pe de altă parte, face sarcina cinematografului mult mai dificilă, aceea de a justifica niște lumină naturală, fără să abuzeze de lumânări, foc sau orice altceva", a declarat McLachlan.

Un fan a postat pe internet o versiune mult mai luminată a trailerului ultimului sezon Game of Thrones, care a primit foarte multe aprecieri din partea celor care urmăresc serialul.

Vezi aici VIDEO cu trailerul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE