Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul incredibil pentru care o adolescentă a fost dată jos din autobuz. "M-am simţit foarte prost"

Tuesday, 28 June 2016, 12:11 Sursă: REALITATEA.NET

Zahra Sadiq se ducea la film cu prietenele ei când s-a petrecut totul. Adolescenta şi-a cumpărat un bilet de autobuz, beneficiind de reducerea de preţ pentru elevi.

Când a urcat în autobuz însă, a avut parte de o surpriză. Şoferiţa autovehiculului i-a spus că tichetul nu e valabil, pentru că ea "nu mai este un copil". Cum a tras această "concluzie"? Zahra era "prea machiată", scrie The Mirror.

"Când i-am arătat biletul şoferiţei autobuzului nu mi-am imaginat că ar fi vreo problemă. M-a întrebat câţi ani am, i-am răspuns, apoi mi-a zis să cobor din autobuz", a povestit adolescenta.

"Şoferiţa a refuzat pur şi simplu să creadă că am doar 15 ani. Mi-a spus 'uită-te la tine, cu tot machiajul acela pe faţă... tu nu ai 15 ani'", a adăugat ea.

Pentru că fata nu avea buletinul la ea şi, deci, nu şi-a putut dovedi vârsta, a fost nevoită să coboare din autobuz, ba chiar a fost amendată şi cu 35 de lire.

"Toată lumea se uita la mine, m-am simţit foarte prost. Ea îmi tot punea întrebări şi era foarte agresivă, mă intimida. Am fost pusă la colţ şi mi s-au spus tot felul de lucruri în faţă", a mai spus Zahra în cele din urmă.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE