Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mercur intră în Berbec: urmează o lună "de gheață" pentru acești nativi

Friday, 10 April 2020, 09:43 Sursă: Realitatea.net

Atunci când Mercur se află în Berbec, înfruntările sunt mai fățișe, iar tensiunea conflictuală poate crește vertiginos. Dar natura rece și controlată a mesagerului divin poate diminua focul pătimaș al Berbecului, mai ales în cazul acelor zodii conduse de iscusitul Mercur. Aceste zodii vor pune totul sub lupa rațiunii, analizându-și cu atenție cuvintele și acțiunile.

Iată care va fi efectul tranziției lui Mercur prin Berbec în cazul zodiei tale. 

Berbec

Cu Mercur în semnul tău, relațiile tale cu anumite persoane vor deveni mai apropiate, iar dacă ești la începutul unei povești romantice, lucrurile ar putea trece la un nivel mai profund între tine și partenerul tău. Vei primi o interesantă ofertă profesională spre sfârșit de lună. 

Taur

Cu Mercur în Berbec și Venus, planeta ta protectoare în Gemeni, ai toate șansele ca luna ta să fie dată peste cap de indispoziții și mici neplăceri cotidiene. O problemă financiară, care stagna de ceva vreme revine în prim plan, făcând ca starea ta de anxietate să se amplifice. Temerile legate de sănătate îți pun capac, deși nu au nici un fundament real. Este vremea să faci un pas în spate și să te detașezi puțin, privind lucrurile mai realist și mai rațional și vei găsi soluțiile cele mai potrivite. Mercur în Berbec poate fi un ajutor bun, dacă nu te împiedici de propriile frici. Citește continuarea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE