Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

În 2019, va fi lansat cel mai tare iPhone: de ce o să te facă să-ți lași aparatul foto acasă

Tuesday, 14 May 2019, 15:28 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru ca noul iPhone să facă fotografii cât mai bune, Apple va implementa un sistem cu trei camere foto pe spate. Așadar, utilizatorii vor avea la dispoziție o cameră normală, una ultrawide și o alta cu zoom optic.

Vom vedea ce fel de camere vor fi mai aproape de lansarea telefonului. iPhone XR 2 va avea două camere foto pe spate, la fel ca iPhone Xs și iPhone X

Dar asta nu este tot. Apple aduce îmbunătățiri și software pentru a crește performanța fotografică a noului telefon. Astfel, se pare că iPhone 11 va avea o funcție numită autocorect care ar putea corecta pozele pe care le faci.

Această funcție ar putea recompune o fotografie în așa fel, încât subiecții din imagine să nu mai fie „tăiați" greșit sau în afara cadrului.

Este foarte probabil ca aparatul foto să realizeze două fotografii și în cazul în care senzorul principal nu a surprins bine subiectul să folosească bucăți de fotografie din cadrul larg ca să întregească poza.

Dacă asta nu este îndeajuns, încât să te convingă să-l cumperi atunci trebuie să mai știi că viitorul telefon Apple va avea un procesor mai bun și mai eficient din punct de vedere energetic, va putea încărca wireless căștile AirPods, iar bateriile ar trebui să fie mai mari.

iPhone 11 Max ar avea o baterie de 3650 mAh și iPhone 11 vine cu un acumulator de 3322 mAh. Aici nu sunt schimbări semnificative față de ce-a făcut Apple până acum.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE