Și-a înscenat propria răpire și le-a cerut o sumă imensă părinților! Motivul este absolut ȘOCANT

Wednesday, 02 August 2017, 19:47 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un adolescent în vârstă de 18 ani din China și-a înscenat propria răpire, s-a filmat în timp ce era bătut, legat și umilit și a cerut și o recompensă din partea familiei sale, totul dintr-un motiv absolut hilar: voia să se asigure că tatăl său îl iubește.

Zhu, în complicitate cu câțiva prieteni, s-a filmat în timp ce era legat, umilit și bătut de doi bărbați, iar apoi a trimit imaginile tatălui său. Totodată, tânărul a cerut și o recompensă pentru a-i opri pe răpitori să nu-l omoare și apoi să-i vândă organele.

Tatăl adolescentului a povestit că a primit un mesaj de la fiul său în care i se cereau bani în schimbul vieții copilului său. Timpul era foarte scurt, de numai o oră, iar cum suma era una destul de consistentă, părintele a anunțat imediat poliția. Bărbatul a mai spus că imaginile cu fiul său legat și bătut l-au șocat.

În cele din urmă, anchetatorii au descoperit că locul de unde a fost trimis mesajul era o cameră de hotel, care ar fi fost rezervată în urmă cu șase zile chiar pe numele adolescentului și nu era eliberată încă. Așa că nu mare le-a fost mirarea că la fața locului ”victima” era în condiții foarte bune, scrie Dailymail.

Tânărul a recunoscut că a plănuit totul de unul singur și a cerut ajutorul prietenilor săi. Acesta avea de gând să înapoieze banii tatălui său, însă își dorea doar să verifice cât de mult îl iubește acesta și de ce ar fi în stare pentru el.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri