Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

I-a cerut partenerului să fie dur, în timp ce făceau dragoste. Ce a urmat este cutremurător

Thursday, 19 May 2016, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Tania Trinidad Paredes (23 de ani), care lucra ca psiholog, i-a cerut partenerului său, Juan Javier Jonathan Ruiz Torres (32 de ani) să o stranguleze cu un cablu și să o lovească în timpul unei partide de sex, relatează Metro.co.uk. Tania era pasionată de sexul violent, dar de această dată, dorința ei pentru o noapte incendiară a costat-o viața, scrie Click.ro.

Ea a fost găsită fără suflare în apartamentul lui Ruiz Torres, acesta fiind arestat pentru a oferi informații despre ce s-a întâmplat. 

El a declarat că împărțeau apartamentul cu încă un bărbat – Jose Luiz Arzate Martinez. Cei trei au băut mult în acea seară, iar Tania a propus o partidă de sex în trei. Arzate Martinez a refuzat și a plecat în altă cameră să se culce, dar tânăra psiholog dorea cu ardoare o partidă de sex violent cu Ruiz Torres. Ea i-a cerut să o stranguleze și să o lovească în timpul actului sexual. „În timp ce făceam sex, ea mi-a cerut să îi strâng gâtul și să o lovesc pentru că îi plăcea sexul violent.”

Ruiz a declarat că a găsit un cablu la capătul patului pentru a-i face pe plac tinerei, dar a ucis-o din greșeală. Medicii legiști spun că Tania a murit prin asfixiere iar oasele gâtului i-au fost zdrobite. Poliția încă investighează cazul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE