Huawei joacă tare pe toate flancurile: telefonul ieftin pe care îl va lansa în curând

Wednesday, 08 May 2019, 21:31 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă ai văzut Huawei P30 Pro, ei bine, Honor 20 nu-i prea departe. Chiar dacă inițial se credea că Honor 20 Pro va avea o cameră de tip periscop, ca P30 Pro, acest lucru nu mai este valabi. Era cumva de așteptat, deoarece Huawei ar vrea să păstreze acel tip de senzor foto pentru flagship-ul P30 Pro. Singura pierdere e zoom-ul: n-o să mai fie unul optic de 5x.

Pe baza zvonurilor apărute pe internet, Honor 20 Pro va avea un ecran fără decupaj în partea de sus, ceea ce înseamnă că va avea o cameră frontală retractabilă. Ca specificații, Honor 20 ar avea un ecran OLED de 6,1 inci. Va avea și un procesor Kirin 980 cu 6 sau 8 GB memorie RAM. Spațiul de stocare ar fi de 128 GB sau de 256 GB.

Dar asta nu-i tot, desigur. Camerele foto, ca pe telefoanele Huawei, vor fi cele care îl scot în evidență. Informații legate de camerele foto ale lui Honor 20 Pro au ajuns pe internet și sugerează că telefonul, la fel ca P30 Pro, va avea un sistem de patru camere foto.

Așadar, pe spate va fi un senzor foto de 16 MP ultrawide, un senzor de 48 MP cu stabilizare optică și un al treilea senzor de 8 MP telefoto capabil de un zoom optic de 3x, și acesta cu stabilizare optică. Prima premieră este că senzorul principal are o deschidere a diafragmei de f/1.4, nemaiîntâlnit până acum pe un smartphone, iar a doua constă în prezența senzorului foto de tip macro.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE