Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscopul sexual pentru weekend-ul 15-16 octombrie

Friday, 14 October 2016, 23:39 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec Petreci prea mult timp ingrijorandu-te. In loc sa-ti inchipui tot felul de scenarii pesimiste, imagineaza-ti cum te vede partenerul. Concentreaza-te pe partile tale bune si nu pe defecte.

Taur O schimbare in atitudine te poate ajuta sa te intelegi mai bine cu partenerul de cuplu. Fii intelegator, chiar daca nu esti de acord cu punctul lui de vedere.

Gemeni Ai nevoie de mai mult timp pentru a pune la punct cateva sarcini de la birou. Te enerveaza faptul ca nu reusesti sa termini ce ti-ai propus pentru a rezerva weekend-ul exclusiv amorului.

Rac A venit vremea sa discuti cu partenerul de cuplu o problema pe care o amani de multa vreme. Spui tot ce ai pe suflet si vei fi surprins de cat de receptiva va fi persoana iubita.

Leu Chiar daca ti se pare ca ai toate raspunsurile, incearca sa nu fii arogant, mai ales cu partenerul de cuplu. Respecta-i opiniile, caci nimeni nu detine adevarul absolut.

Fecioara Ai tendinta de a fi foarte critic cu persoana iubita. Chiar daca ai o idee mai buna pentru ceea ce are de facut, i-o poti spune intr-o maniera mai eleganta si mai dragastoasa.

 Mai multe aici.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE