Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop decembrie 2019. Trei zodii cu situația financiară în pericol

Sunday, 01 December 2019, 17:17 Sursă: Realitatea.net

Berbec. Nu vor exista mari modificări ale situației tale financiare în această lună. Cu toate că vei avea parte de mai multe cheltuieli, și câștigurile vor fi mai mari în ultima jumătate de decembrie.

Taur. Primele zile de decembrie nu încep promițător, dar situația ta profesională și financiară va cunoaște o îmbunătățire simțitoare de la jumătatea lunii încolo. Astrele te sfătuiesc să te implici în proiecte noi și să nu ratezi oportunitățile care îți ies în cale, indiferent de activitatea pe care ești concentrat în acel moment.

Gemeni. Luna decembrie vine cu schimbări pozitive pentru tine. Ai toate șansele să primești oferte tentante de muncă sau să fii plătit mai bine decât ceri.

Rac. Luna decembrie va veni cu lecții importante pentru tine. Este indicat să înveți din ele, în special dacă este vorba despre bani. Sunt favorizate afacerile sau proiectele colective, pentru că doar așa vei reuși să evoluezi într-un timp scurt. Vei găsi soluții pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, chiar dacă asta prespune schimbări majore.

Leu. Dacă pe plan profesional o duci destul de bine, nu același lucru e valabil și pentru bani. Stabilitatea ta financiară poate fi în pericol în orice moment, atât timp cât acționezi impulsiv și ești tentat să crezi tot ce promit cei din jur. Păzește-ți economiile cât poți tu de bine și evită orice investiție sau achiziție în această perioadă, spune horoscopul Eva.ro.

Fecioară. Te vei descurca la limită cu banii în această lună, dat fiind faptul că e perioada cadourilor și vei fi nevoită să cheltui mai mult decât de obicei. Cu toate acestea, nu irosi mulți bani doar pentru a-i impresiona pe cei din jur sau pentru a-i face să-și schimbe imaginea despre tine. 

Balanța. Te vei descurca de minune cu banii luna aceasta. Vei reuși să te organizezi atât de bine încât vei putea să cumperi și cadouri, dar să pleci și într-o scurtă călătorie de Sărbători. Este un prilej bun de a-ți arăta iubirea prin mici daruri.

Scorpion. Vor avea loc schimbări majore în viața ta profesională, așadar și situația ta financiară va fi afectată. Vei avea succes doar dacă iei decizii de unul singur, în funcție de ceea ce gândești, dar și simți. Atât timp cât te lași ghidat de cei din jurul tău, astrele te avertizează că poți fi condus pe un drum greșit.

Săgetător. Luna aceasta vei dovedi o oarecare maturizare în ceea ce privește cariera și banii, însă nu vei reuși complet să scapi de obiceiurile vicioase care te-au tras în jos până acum. 

Capricorn. Vor exista numeroase provocări financiare luna aceasta, așadar, astrele te sfătuiesc să te pregătești pentru orice. La final de decembrie vor avea loc cele mai mari fluctuații financiare, peste care vei reuși să treci doar cu ajutorul unor rude sau buni prieteni. 

Vărsător. În această lună ai putea fi tentată să te implici în afaceri. Chiar dacă este o idee foarte bună, astrele te sfătuiesc să nu te încrezi în oricine și să nu accepți orice propunere din prima. Nu stai deloc rău cu banii.

Pești. Luna decembrie poate veni cu o reorientare profesională pentru tine. În mare parte, schimbările care se vor produce vor fi bazate pe instinctul și dorințele tale, așadar nu va fi loc de regrete. Nu excelezi la capitolul bani și nu se anunță îmbunătățiri nici în viitorul apropiat.Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE