Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google vrea să facă telefonul revoluționar: planurile îndrăznețe de acum ne arată ce pregătește

Wednesday, 08 May 2019, 14:21 Sursă: REALITATEA.NET

Cu siguranță vom avea mult de așteptat până când Google va ajunge să lanseze un telefon pliabil. Compania a spus că luvrează la prototipuri pentru display-uri pliabile și pentru multe alte tehnologii hardware. Telefonul pliabil e pe primul loc.

Strategia Google de-a avea un așa telefon nu e o surpriză. Compania a anunțat chiar înaintea lansării modelului Samsung Galaxy Fold că Android va oferi suport pentru telefoane pliabile. La momentul actual, cele mai importante telefoane pliabile sunt Galaxy Fold de la Samsung și Mate X de la Huawei.

Primul deja s-a confruntat cu foarte multe reacții negative, ba chiar și defecte majore. Design-ul dispozitivului, așa cum l-a gândit Samsung, are foarte multe probleme, iar ecranul se strică extrem de repede. Samsung chiar a amânat lansarea telefonului pe piață. 

Concurența are ceva mai bun. Huawei Mate X urmează să fie lansat în vara lui 2019 și toată lumea se întreabă dacă modelul producătorului chinez va avea aceeași soartă cu telefonul pliabil de la Samsung.

Poate acesta este chiar motivul pentru care Google nu se grăbește când vine vorba de lansarea propriului model de telefon cu ecran pliabil. Totuși, știm măcar că cei de la Pixel iau în considerare această opțiune. Ultimul model de telefon, Google Pixel 3a, este un flagship de buget. În România nu va ajunge prea curând, dar în Statele Unite ale Americii ar putea cuceri fanii iPhone sau fanii Samsung, acolo unde mizează și Google. 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE