Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google se ia la trântă cu Samsung și iPhone: ce armă secretă are să-i cumperi noul telefon?

Wednesday, 08 May 2019, 19:54 Sursă: REALITATEA.NET

Google se ia la întrecere cu ceilalți producători cu două telefoane noi: Google Pixel 3a și Pixel 3a XL. Aceste modele sunt ediții mai accesibile ale versiunilor de Pixel 3 lansate anul trecut. Da, prețul e cheia aici.

Aceste modele vor putea fi achiziționate în culorile Just Black, Clearly White și Purple-ish. Prețul de achiziție pentru Google Pixel 3a este de 400 de dolari, în timp ce Pixel 3a XL sare până la 480 de dolari. Din 15 mai, Google le aruncă pe piață în lupta cu iPhone și Samsung.

Ce propune Google cu noile telefoane ieftine?

În primul rând, cele două telefoane sunt semnificativ mai ieftine decât modelele standard de Pixel 3. Sunt menite să ajungă la un public semnificativ mai larg, unul care nu și-a permis în trecut un telefon Google.

Google Pixel 3a are un ecran OLED de 5,6 inci fără niciun fel de crestătură, cu o rezoluție Full HD+ (1080 x 2220 pixeli). Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 670 și un GPU Adreno 615.

La fel ca în cazul versiunii standard de Pixel 3, cantitatea de memorie RAM este egală cu 4GB, în timp ce memoria internă este de 64GB. Partea de captură este la fel ca cea pe care o găsești prezentă pe Google Pixel 3 și acesta e al doilea mare avantaj al telefonului.

Are o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică de imagine.

În teorie, fotografiile ar trebui să fie aceleași precum cele care ies dintr-un Pixel 3 obișnuit, adică deosebite. Bateria este de 3000 mAh și se încarcă rapid la 18W. Pixel 3a XL are o baterie de 3.700 mAh și un ecran de 6 inci, la fel de bun. Astea sunt singurele diferențe.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE