Gestul unui bărbat fără adăpost care a impresionat o lume întreagă

Tuesday, 13 January 2015, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Studenta britanică Harrison a primit suma de 5 dolari de la Robbie, un bărbat fără adăpost, pentru a ajunge acasă în siguranţă. Robbie i-a dat ultimii săi bani unei studente pe care nu o cunoştea, scrie apropotv.ro.

Un bărbat fără adăpost recompensat după ce i-a dat ultimii săi bani unui student
Gestul lui Robbie a impresionat o lume întreagă atunci când i s-a aflat povestea. Este un bărbat fără adăpost, care îşi duce traiul din mila celor din jur.

Harrison, o studentă în vârstă de 24 de ani, a realizat că şi-a pierdut cardul şi că nu mai are niciun ban, după ce a petrecut o noapte întreagă în club. Pe când stătea în stradă şi se gândea la ce opţiuni are pentru a face rost de bani să ajungă acasă s-a apropiat de ea un om al străzii, pe care nu-l mai văzuse vreodată, şi i-a întins banii pe care îi avea - 5 dolari. A aflat doar că se numeşte Robbie.


Studenta mărturiseşte că Robbie a insistat ca ea să ia banii pentru a ajunge acasă în siguranţă. Nu a putut lua banii, însă pentru gestul său a încercat să-l ajute la strângerea banilor. A fost ca o misiune pentru ea.

A scris despre gestul lui Robbie pe Facebook şi a reuşit să adune suma de peste 3.800 de dolari în primele 24 de ore, de la cititorii care au vrut să dea o mână de ajutor.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri