Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FRESH-REFRESH. Beneficiiile semințelor de cânepă

Friday, 13 June 2014, 10:25 Sursă: REALITATEA.NET

Un consum zilnic de 2 linguri de seminte, acopera necesarul zilnic de acizi grasi esentiali. Vitamina B3 contribuie la functionarea normala a sistemului psihologic,la intretinerea pielii si la inlaturarea oboselii. Fosforul contribuie la intretinerea oaselor si dintilor iar Magneziul din semintele de canepa ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.

Corpul omenesc are nevoie de proteine. Știți care e una dintre cele mai importante surse de proteine? Bineînțeles, pe lângă carne. Semințele de cânepă! Dintre toate semintele comestibile, seminţele de cânepă reprezintă singura sursă de proteine care pot fi asimilate complet de organismul uman. Pe lângă proteine, semințele de cânepă mai sunt bogate și în acizi grași esențiali Omega 3 si Omega 6. Acești acizi ne ajută să avem o inimă sănătoasă, reduc inflamațiile și ajută la scăderea colesterolului.

Cu numai două linguri de seminţe decorticate de cânepă amestecate în salate, adăugate amestecului de cereale sau chiar unei prăjituri ne asigurăm o viață mai sănătoasă!

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE