Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FLORIN CĂLINESCU, adevărul despre relaţia cu Adrian Sârbu

Friday, 14 February 2014, 20:11 Sursă: REALITATEA.NET

Mai multe zvonuri potrivit cărora Florin Călinescu ar avea în vedere o nouă colaborare cu Prima TV au apărut în presa autohtonă. Întrebat despre planurile sale de viitor, actorul a spus că au existat anumite discuţii, dar că are în vedere un proiect serios abia pentru toamnă.

"Eu am mai lucrat cu Burci în 1990, când am înfiinţat Agenţia Graffiti. Suntem prieteni, ne cunoaştem şi, printre altele, mai vorbim... Dar asta nu înseamnă că, dacă am băut o cafea, gata, am bătut palma cu el. A avut loc o discuţie care nu s-a finalizat cu nimic, mai vedem, mai discut şi cu alţii. Până la primăvară, vară, nu cred că fac nimic. Dacă va apărea ceva serios, va apărea din toamnă", a mărturisit realizatorul TV pentru ZiarulRing.ro.

Referitor la tot ceea ce se întâmplă în ProTV, actorul a preferat să nu comenteze, susţinând că el nu cunoaşte politica postului.

"Nu am plecat nicăieri. Eu sunt prieten cu Adrian Sârbu de-o viaţă şi dacă el şi-a dat demisia... Şi-a dat demisia... Pentru mine, ProTV era Adrian Sârbu. Nu mă priveşte de ce pleacă lumea din Pro, habar nu am despre politica postului", a precizat moderatorul.

 Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE