Femeile periculoase din zodiac. Fură bărbații altora

Friday, 06 December 2019, 11:30 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Cine sunt femeile periculoase din zodiac care nu țin cont de nicio prietenie și sunt dispuse oricând să atragă în vrăjile lor bărbații altor femei.

Femeile din zodiile de mai jos nu țin cont de nimic atunci când își propun ceva și sunt în stare să fure bărbați și să își trădeze chiar și cele mai bune prietene. 

Leu

Această nativă vrea să fie întotdeauna în centrul atenției, indiferent de situație. Se va asigura că toate privirile sunt asupra ei cu orice preț, chiar dacă va fi nevoie să își trădeze prietenele sau să le fure iubiții. Deoarece este o leoaică neînfricată, această nativă nu se dă în lături de la nimic atunci când vrea ceva. Îi place să se impună în fața celor din jur și să îi facă să îi mănânce din palmă.

Scorpion

Deși femeia Scorpion este cunoscută pentru devotamentul pe care îl arată atât în relația de cuplu, cât și în cea de prietenie, există anumite momente în care pune vocea inimii mai presus de orice altceva. Această nativă își trădează prietenele doar când pune relația pe primul loc. Așadar, dacă trebuie să își mintă prietena sau să inventeze anumite lucruri doar pentru a fi cu un bărbat, o va face.

Săgetător

Pentru această femeie nu există prietene, ci doar persoane care să îi țină companie atunci când are nevoie. Pentru femeia Săgetător, cel mai important lucru în viață este familia. Din acest motiv, cea mai bună prietenă a acesteia este fie mama, fie... iubitul. Deoarece nu pune mare preț pe prietene, nu trebuie să ai încredere niciodată în ea. Te va trăda fără nicio urmă de regret și va întoarce mereu situațiile în propriul interes. 

Sursa: DivaHair.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri