Fata de 20 de ani cu chip de bunicuţă s-a căsătorit. Povestea ei a uimit întreaga lume

Saturday, 28 February 2015, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Tanara de 20 de ani, cu chipul de batranica. Va aduceti aminte de filmul "Benjamin Button"? Povestea fetei din Rusia pare a fi similara.

Adaugă părerea ta

Ekaterina Nezhentsova s-a nascut in orasul Novy Urengoy, cu sindromul de imbatrinire prematura. Cand parintii au adus-o acasa de la spital, bunica Ekaterinei a observat imediat ca fata fetei este imbatranita si plina de riduri. Lucrul cel mai interesant este, tanara crestea ca orice copil obisnuit, sanatoasa, plina de viata, insa chipul ei nu intinerea. La corp arata ca o domnisoara de 20 de ani, insa la fata arata ca o bunicuta adevarata, scrie perfecte.md.

„Asa ca mine, cred ca sunt vreo douazeci in intreaga lume. Problema cu chipul meu chiar m-a ajutat sa devin mai increzatoare. Stiu ca pot castiga atentia si impresiona cu mintea mea, cunostintele mele, farmecul meu.” a declarat intr-un interviu Ekaterina.

Intr-un final, s-a aflat ca tanara s-a casatorit si a nascut un baiat, care din fericire nu a mostenit boala mamei. Nezhentsova crede ca cel mai important in viata e increderea in sine, numai asa reusesti sa treci peste greutati. Astfel de oameni trebuie admirati pentru vointa lor!