Fantomă fotografiată într-un local vechi de 750 de ani?

Tuesday, 18 February 2014, 12:41 Sursă: REALITATEA.NET

De cele mai multe ori acţiunea nu lipseşte în baruri, chiar dacă se întâmplă lucruri ciudate în timpul nopţii, când oficial localul este închis. Însă de cele mai multe ori se dovedeşte că ceea ce părea bizar la început are totuşi o explicaţie logică, nu una supranaturală.

Adaugă părerea ta

Nu la fel s-a întâmplat într-un dintre cele mai vechi pub-uri din Marea Britanie. Pesonalul susţine că localul este bâtuit de fantoma lui James Stanley, al șaptelea conte de Derby, iar acest lucru se vede clar pe înregistrarea camerei de luat vederi. Spiritiştii spusţin că locul este bântuit chiar de mai multe spirite, scrie Daily Mail.

Mai mult, fantoma cu idei a spart chiar şi un pahar şi tocmai acest lucru i-a atrat atenţia managerului. Crezând că este vorba de un hoţ, administratorul  pub-ului, Tony Dooley, a verificat caseta cu filmarea de peste noapte şi, spune el, nu mică i-a fost mirarea să constate că la bar se "istalase" ca la ea acasă o fantomă, apoi înregistrarea se opreşte brusc la 06.18, pentru nici un motiv aparent.

Pub-ul "Ye Olde Man and Scythe" din Bolton, Manchester datează din 1251 şi este al patrulea cel mai vechi pub din Marea Britanie.

"Am venit și am văzut un pahar spart pe podea, așa că am fost imediat suspicios și a mers pentru a verifica CCTV și am constatat că a încetat să mai funcționeze. Am verificat filmarea și-a am văzut că s-a oprit brusc. Pentru a fi sincer am fost un pic confuz. Sunt un pic mai sceptic atunci când vine vorba de fantome, dar oricine începe să creadă în ele, atunci când vede ceva de genul astă", a povestit Tony Dooley.

"Au fost întotdeauna zvonuri că locul este bântuit", a mai spus managerulul, dar a precizat că fiind "al patrulea cel mai vechi pub din Marea Britanie, a avut partea sa de decese".

Tony Dooley mărturisit totuşi că atunci când vezi o înregistrare video cu o fantomă care se plimbă în barul în care stai, nu prea are cum să nu simţi cum te cuprinde frica.

Alte articole din: Ultimele Stiri