Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Exercitiile fizice de tonifiere pe care le poti face chiar la tine in pat

Tuesday, 22 April 2014, 11:22 Sursă: REALITATEA.NET

Acestea te ajuta sa reduci ridigitarea articulatiilor, sa te pregatesti pentru o zi activa din punct de vedere fizic, dar si sa-ti tonifici musculatura.

1. Tragerea genunchilor Stai intinsa pe spate si ridica genunchiul stang si prinde-l cu mainile impreunate. Trage usor de el catre piept si revino la pozitia initiala. Efectueaza cel putin cinci repetitii pentruu fiecare genunchi. In felul acesta, iti poti antrena muschii fesieri si cei ai coapselor.

2. Extensii pentru bust Stai intinsa pe pat, cu fata in jos, cu palmele pe pat, in dreptul umerilor. Mentinandu-ti picioarele lipite si intinse pe pat, sprijina-te pe brate si ridica-ti capul si trunchiul. Expira in timp ce impingi trunchiul in spate si opreste-te cand ai bratele perfect intinse. Mentine pozitia 5-10 secunde. Expira in timp ce revii la pozitia initiala. Executa cel putin cinci repetitii. Exercitiul acestea iti antreneaza muschii abdominali, cei ai toracelui si ai spatelui.

3. Extensii pentru coapse si regiunea inghinala Stai intinsa in pat pe partea stanga. Deplaseaza-ti piciorul drept, care sta initial peste cel stang, in spate si prinde-ti cu mana dreapta varful labei sau gleza piciorului drept. Arcuieste-ti usor spatele si mentine pozitia 5-10 secunde. Repeta de cel putin cinci ori. Apoi asaza-te pe partea dreapta a corpului, reluand exercitiul cu piciorul stang. In felul acesta iti antrenezi coapsele si regiunea inghinala.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE