Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EUROVISION 2014. Paula Seling a lăsat urme de sânge pe scenă, după ce s-a lovit

Monday, 03 March 2014, 12:21 Sursă: REALITATEA.NET

EUROVISION 2014. Paula Seling, cea care ne va reprezenta, alaturi de Ovi, la Copenhaga, a fost insa protagonista unui incident neplacut care s-a intamplat chiar in fata spectatorilor. Frumoasa artista, de bucurie ca a triumfat, s-a dezechilibrat si a cazut in genunchi, scrie wowbiz.ro.

Nu a reusit sa atenueze impactul, asa ca s-a julit foarte rau, s-a zgariat si intr-un ciob, si a manjit scena cu sange. Cantareata a sangerat cateva minute, dar a depasit momentul cu demnitate si, in fond, ce conteaza o lovitura cand a fost aleasa sa reprezinte pentru a doua oara Romania la o competitie muzicala internationala!

EUROVISION 2014 FINALA. Un incident foarte urât s-a petrecut sâmbătă seară, în finalul spectacolului în urma căruia au fost desemnaţi reprezentanţii României la Eurovision 2014. Un număr de 12 concurenţi, trupe sau interpreţi au încercat să convingă publicul, dar şi juriul de specialitate că melodia lor merită să fie ascultată pe scena EUROVISION de la Copenhaga în luna mai.

 

EUROVISION 2014 FINALA. Imediat după anunţarea voturilor şi a notelor din partea telespectatorilor, juriul de specialişti trebuia să prezinte şi notele propriii. Nu s-a mai întâmplat asta.

Sanda Cepraga, cea care trebuia să dea citire notelor, a căzut pe scenă şi s-a rănit grav. I s-a făcut rău şi a fost chemată o ambulanţă, la intervenţia primarului Braşovului, scrie Click.ro.

Ca un  făcut, Corina Chiriac spusese în timpul spectacolului că trebuie să aibă grijă cu scena, pentru că poate cădea.

Paula Seling şi Ovi au fost aleşi să reprezinte ROMÂNIA la COPENHAGA.

În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a stabilit un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie:

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014. Lista completă a celor 12 melodii finaliste se găseşte pe www.tvr.ro sau pe eurovision.tvr.ro. Dintre cele 12 melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga.

"Breathe" - Ştefan Stan feat. Teddy K

"Dacă tu iubeşti", Naomy

"Despre mine şi ea", Bere Gratis

"Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu

"Hardjock", Marcel Crăciunescu

"Hearts Collide", Anca Florescu

"Kind of girl", Vizi Imre

"Letting go", Renée Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle", Paula şi Ovi

"One more time", Mirela Vaida Boureanu

"Unpredictable", The dAdA

"You know", The Zuralia Orchestra

EUROVISION 2014. Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu.

EUROVISION 2014. Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

EUROVISION 2014. Ştefan Stan, ritual neaşteptat înainte de concursul Eurovision

 

EUROVISION 2014. Paula Seling: "Eu nu mai voiam să particip la Eurovision..."

 

EUROVISION 2014. Anca Florescu, îmbrăcată de designerul lui Jennifer Lopez

 

EUROVISION 2014. Nicolle Stanese are 23 de ani şi lucrează în televiziune de la vârsta de 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti, s-a implicat în campanii umanitare, a fost host al unor evenimente. Timp de doi ani a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Din 2013, Nicolle Stănese este mama unei fetiţe, Ana Victoria.

"Am luat foarte puţin în calcul posibilitatea de a ma întoarce la o televiziune naţională, pentru că am încercat să mă feresc de ceea ce are ca rezultat final obţinerea de audienţă facilă. Dar am acceptat cu mare încredere să ma alătur TVR, unde sunt convinsă că pot face lucruri de care atât eu, cât şi oamenii care mă apreciază să fim mândri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmărite programe, iar pentru un prezentator este o onoare să facă parte măcar o dată-n viaţă din acest proiect", a declarat Nicolle Stanese, scrie ziarulring.ro.

 

EUROVISION 2014. FINALIŞTII la Selecţia Naţională: VEZI lista completă şi SURPRIZELE EUROVISION

 
 

EUROVISION 2014. În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională EUROVISION 2014, juriul a stabilit un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie.

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei care vor concura pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului EUROVISION 2014.

 

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocăriţa, Andreea Olariu, Alexandra Crăescu, Cezar Dometi se numără printre cei care nu au trecut de preselecţia desfăşurată pe 19 şi 20 februarie.

Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

 

 

EUROVISION 2014. PREMIERA la EUROVISION: anunţul-surpriză făcut de o cântăreaţă de muzică populară

 


"Bucuria generală a fost că cel puţin 20 de cântece au fost excepţionale, foarte bine produse şi interpretate. Membrii juriului, toţi profesionişti, spun că melodiile alese vor aduce, cu siguranţă, un plus de valoare calităţii show-ului de pe 1 martie", a declarat Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la EUROVISION 2014, imediat după încheierea preselecţiei.

Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la EUROVISION, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

România va concura la EUROVISION 2014 în cea de-a doua semifinală, din 8 mai, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Copenhaga, orașul-gazdă.

Anul acesta, la EUROVISION participă 37 de țări dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 6 mai, iar 15 țări luptă în cea de-a doua semifinală, din 8 mai.

 

EUROVISION 2014: România, în partea a doua a celei de-a 2 semifinale. SELECŢIA NAŢIONALĂ EUROVISIONÎn prima semifinală vor intra Suedia, Albania, Islanda, Rusia, Letonia, Azerbaidjan, Armenia, Estonia, Belgia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, San-Marino, Portugalia, Ucraina și Olanda, iar în a doua semifinală — Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, România, Slovenia, Belarus, Grecia, Elveția.

Cele mai bune performanțe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea prin Luminița Anghel & Sistem la Kiev în 2005 și Paula Seling și Ovi la Oslo în 2010 și o dată locul al patrulea prin Mihai Trăistariu la Atena în 2006. Melodia românească cu cel mai mare punctaj obținut în finala EUROVISION (172 de puncte) este "Tornero", compusă de Eduard Cîrcotă și interpretată de Mihai Trăistariu.

Anul trecut, reprezentantul României la EUROVISION, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul al 13-lea, cu melodia "It's My Life".

EUROVISION 2014. AVERTISMENT SERIOS: ce riscă ţările care cumpără voturi la EUROVISION 2014
Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE