Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG.ro Sisteme desktop cu reduceri mari de preț. Oferta completă

Thursday, 29 October 2015, 16:03 Sursă: REALITATEA.NET

Lista completă cu sistemele desktop de la eMAG.ro care au reduceri importante de preț e disponibilă AICI.

În continuare am selectat câteva sisteme potrivite pentru toate buzunarele, în funcție de dorințele voastre. Există și sisteme mai complexe cu tehnologie de ultimă oră care sunt potrivite pentru gaming și care în ciuda prețului ceva mai mare beneficiază de reduceri mari în această perioade.

eMAG.ro – Desktop Serioux Explorer V14

Sistemul desktop Serioux Explorer V14 e dotat cu procesor Intel Pentium Dual Core de 3.2 Ghz Haswell, are 4 Gb RAM și spațiu de stocare 1 TB HDD. Dektopul beneficiază de 20% reducere de preț iar oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Desktop PC Serioux Power V10

Sistemul Desktop PC Serioux Power V10 are o reducere importantă de la eMAG.ro în această perioadă, e dotat cu procesor Intel Core i5 de 3.2 Ghz, foarte puternic, 8 Gb memorie internă și 1 Tb HDD. Oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – Desktop Serioux Performance V16

Sistemul Desktop Serioux Performance V16 e dotat cu un procesor Intel Core i3 de 3.7 Ghz Haswell, are 4 Gb RAM și 1 TB HDD. Desktopul are placă video Nvidia GT 730 de 2 Gb memorie. Oferta completă cu o reducere importantă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Desktop PC HP EliteDesk

Sistemul Desktop PC HP Elite Desk 705 G2 MT are o reducere importantă de la eMAG.ro și este foarte puternic. Sistemul e dotat cu procesor AMD Quad Core A8 de 3.2 Ghz, 8 Gb memorie și spațiu de stocare de 1TB. În plus, e dotat cu unitate optică și placă video. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCenter

PC Lenovo IdeaCenter are un procesor intel Pentium Quad Core de 2.41 Ghz, are 4 Gb memorie și spațiu de stocare de 1 TB și este unul dintre cele mai avantajoase sisteme disponibile în acest moment. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Sistem Dektop PC Gaming Asus ROG

Un alt sistem foarte puternic și cu un design deosebit, foarte subțire, este acest model de la Asus care are un procesor Intel Core de ultimă generație i7 cu o putere de 1.9 Ghz, 8 Gb memorie și 256 GB SSD, plus o placă video nVidia GeForce GTX 750  de 2Gb. Desktopul vine cu Windows 8.1 preinstalat. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Sistem Desktop PC Dell OptiPlex

Ultimul model pe care vi-l recomandăm din promoția specială de la eMAG.ro este acest sistem Desktop PC Dell OptiPlex 3020 MT cu procesor Intel Core i3 de 3.6 Ghz, 4 Gb și 500 Gb spațiu de stocare. Oferta completă o puteți consulta AICI.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE