Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce ți-e FRICĂ, în funcție de ZODIE

Monday, 27 October 2014, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Tu ești o persoană plină de pretenții și cu o forță extraordinară. Îți place să îi faci pe ceilalți să te asculte și ești capabilă de orice, pentru a obține ce îți dorești. Ești o fire impulsivă și ești capabilă să mergi și în război, atunci când ești provocată. Îți este teamă, însă, de obstacolele pe care le-ai putea întâlni, în drumul tău spre victorie. Eșecul este singurul lucru care te-ar doborî și știi asta.

Taur

Tânjești după o viață sigură și stabilă din toate punctele de vedere. Îți place rutina, iar cel mai tare de sperie gândul că toată viața ta s-ar putea schimba peste noapte. Această nesiguranță te va urmări și în relații, deoarece ești dispusă la multe compromisuri, pentru a evita o despărțire.
 
Gemeni

Tu ai o viață socială activă și iubești să îți petreci timpul în jurul oamenilor. Spre deosebire de Taur, nu suporți rutina și schimbi mereu atât locurile, cât și oamenii din viața ta. Îți place provocarea și teama ta cea mai mare este să fii nevoit să trăiești în același loc pentru mult timp. Vei dori, la un moment dat, să te stabilești și tu, dar trebuie să fie inițiativa ta, pentru că și cea mai mică presiune o vei simți ca pe o insuportabilă povară.

Citeşte mai mult pe unica.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE