Dacia la Geneva: Cum arată Dacia Duster, noul Logan sau Sandero în ediţie specială

Tuesday, 03 March 2015, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Dacia la Geneva: Cum arată Dacia Duster, noul Logan sau Sandero în ediţie specială. Dacia a înșirat la Geneva toate edițiile speciale 10 ani din gamă. În centrul atenției a fost vârful gamei românești, SUV-ul Duster, scrie automarket.ro.

Adaugă părerea ta

Dacia la Geneva: Cum arată Dacia Duster, noul Logan sau Sandero în ediţie specială. Dacia și-a ocupat locul bine stabilit în cadrul ediției 2015 a Salonului Auto de la Geneva. Pentru cei care nu știu, de standul constructorului român dai repede, imediat ce scările rulante te aruncă în hala 1. Aleea intens circulată oferă constructorului român o expunere bună printre granzii industriei auto.

Dacia Duster 1.2 TCe 4x4,motor Euro 6 şi sistem Start-Stop: Surpriza Dacia de la Geneva

Dacia la Geneva: Cum arată Dacia Duster, noul Logan sau Sandero în ediţie specială. Anul acesta, intrarea în stand a fost păzită de un Duster alb echipat cu accesorii de iarnă, sugerând parcă apetitul țării gazdă pentru schi. Tot la intrare s-au aflat și modelele din gama Stepway, înșirate în albastrul caracteristic.

Dacia la Geneva: Cum arată Dacia Duster, noul Logan sau Sandero în ediţie specială. Abia dincolo de această perdea de non-premiere s-au ascuns toate exemplarele speciale 10 ani. Un nume sugstiv, care spune scurt și simplu că Dacia are deja un deceniu de la reinventare, un deceniu în care a crescut de la 0 la plus infinit. Chiar dacă gama a fost complet întinerită, Dacia a simțit că trebuie să le ofere ceva europenilor care au crezut în brand: ediția specială 10 ani. Citeste mai mult...