Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacă vrei maşina asta aştepţi 18 luni şi dacă te răzgândeşti asupra culorii plăteşti 60.000 de euro

Saturday, 14 March 2015, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Constructorul suedez Koenigsegg nu a ratat nici ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Mai mult, producătorul a marcat prezenţa cu două premiere mondiale: Regera şi Agera RS. Koenigsegg Regera: 1.500 CP şi 0-400 km/h în 20 secunde.

Supercarurile sunt produse într-un număr extrem de limitat şi cu meticulozitate, pentru a asigura clienţii că preţul plătit, destul de piperat, este unul complet justificat. Procesul de achiziţie este extrem de strict şi urmează o serie de reguli care pot fi încălcate doar cu dacă clientul plăteşte în plus. Andreas Petre şi Tariq Ali, directori de vânzare pentru Koenigsegg, au făcut publice o serie de informaţii despre procesul de cumpărare.

În primul rând, un client trebuie să aştepte 18 luni pentru a-şi primi maşina. Este una dintre cele mai lungi perioade de aşteptare din segmentul supercarurilor, fiind similar cu cel pe care îl experimentează un client Ferrari sau Lamborghini în momentul lansării unui nou model.

Această perioadă de aşteptare se poate prelungi cu încă trei luni dacă proprietarul se decide să schimbe culoarea maşinii după data limită, comunicată printr-o scrisoare semnată de însuşi fondatorul companiei. Totodată, pentru ca schimbarea culorii să se poată realiza, proprietarul trebuie să plătească şi o suprataxa de 60.000 de euro.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE