Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacă nu faci asta pe WhatsApp, riști să-ți vadă lumea mesajele! E simplu să le ții doar pentru tine

Friday, 03 May 2019, 23:01 Sursă: REALITATEA.NET

WhatsApp a adus autentificarea biometrică pe aplicație. Astfel, dacă ai un telefon cu cititor de amprente, e destul de simplu să ții toate mesajele private. Autentificarea biometrică, adică prin folosirea amprentei, presupune că îți poți proteja conversațiile față de oricine ar avea acces la telefonul tău.

Cum protejezi mesajele de pe WhatsApp cu amprenta?

Utilizatorii de WhatsApp sunt în creștere și probabil că știi și tu numeroși oameni cu care vorbești prin această aplicație. De la familie la prieteni, conversațiile cu ei sigur sunt importante. În cazul în care ești un utilizator de WhatsApp cu experiență, știi că este imposibil să-ți securizezi intrarea în particular intrarea în aplicație.

Pe terminalele cu Android, există câteva tertipuri la care poți apela pentru a-ți securiza diverse programe cu o parolă adițională. Pe anumite modele de telefoane Samsung, funcția respectivă este nativă și poartă numele Secure Folder, deși trebuie activată din Settings.

Dar să revenim la WhatsApp. În momentul în care vei activa securizarea cu amprentă, nimeni nu-ți va mai putea intra în programul de chat doar cu un cod de securitate, indiferent cât este de complexă.

Cum pui amprenta pe WhatsApp? Intră în WhatsApp și fă un tap în colțul din dreapta jos, la setări. Fă un tap pe Cont sau Account și optează pentru Confidențialitate / Privacy.

Te interesează ultima funcție de la bază – Blocare ecran sau Lock Screen. Bifează funcția pentru amprentă. Mai jos, în același ecran, bifează Imediat, dacă vrei să fie nevoie de autentificare adițională în secunda doi după ce ai părăsit WhatsApp. Mai bine bifezi funcția asta.

Modificările intră în vigoare imediat, nu trebuie să le salvezi manual. Fă un test. Blochează telefonul și deblochează-l. WhatsApp nu e accesibil până nu scanezi amprenta. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE