Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacă ți-ai pierdut iPhone-ul, acestea sunt primele lucruri pe care trebuie să le faci

Tuesday, 28 May 2019, 16:31 Sursă: REALITATEA.NET

Optim ar fi ca atunci când îți pierzi telefonul să-ți dai seama imediat. Dacă nu e cazul, tot poți aplica sfaturile de mai jos. Totodată, acestea se aplică și când ți-e furat telefonul. 

Ce poți face când pierzi un iPhone

E esențial să verifici dacă ai activată opțiunea Find My iPhone. Dacă n-o ai, mai bine o activezi înainte să pierzi telefonul. Aceasta este cea mai ușoară modalitate prin care îți poți regăsi telefonul după ce l-ai rătăcit. Primul lucru pe care trebuie să îl faci după ce realizezi că nu mai ai telefonul, e să te duci pe site-ul iCloud de pe un desktop.

Dacă n-ai un calculator prin apropiere, folosește un alt dispozitiv cu iOS, unde să te conectezi la contul de iCloud de pe telefonul pierdut. După ce ai făcut asta, selectează device-ul rătăcit din listă pentru a-i vedea locația curentă.

Va trebui să selectezi apoi Lost Mode, care va bloca dispozitivul și nu va mai afișa notificări și mesaje pe ecranul blocat. iPhone-ul va putea totuși primi apeluri telefonice sau pe FaceTime.

Poți șterge tot de pe telefon și nimeni nu-l va mai putea folosi. Acest lucru e reversibil și se poate reveni la normal, în cazul în care îți găsești telefonul. Dar dacă nu mai ajunge la tine, măcar să știi că nu ajunge pe piața SH.

Următorul pas este anunțarea operatorului de telefonie mobilă. Acesta poate să-ți dezactiveze SIM-ul pentru a nu mai putea efectua apeluri, trimite mesaje sau folosi datele mobile pe device-ul pierdut.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE