Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Dacă faci asta pe iPhone, nimeni nu-ți mai umblă în telefon! Încearcă să vezi cum merge

Thursday, 02 May 2019, 18:50 Sursă: REALITATEA.NET

Apple îți pune la dispoziție o serie stufoasă de opțiuni când vine vorba de securizarea datelor private. 

Un cod de tipul acesta a blocat FBI să umble într-un telefon. Astfel, dacă un serviciu așa de mare n-a avut resurse, cu siguranță nici un hoț nu va avea. Ce trebuie să faci e să setezi un cod din cifre ca să blochezi telefonul. 

Ca orice alt telefon modern, un iPhone îți dă posibilitatea să-ți securizezi datele private prin intermediul câtorva opțiuni mai mult sau mai puțini evidente. Pentru foarte mulți ani, Apple ți-a dat doar opțiunea să-ți pui un cod de securitate format din patru cifre, pentru a-ți securiza datele.

Ulterior, au fost introduse codurile numerice de șase cifre sau chiar și alfa numerice, în cazul în care vrei să scrii o propoziție pentru a preveni accesarea datelor private de către un străin.

Indiferent de varianta care te încântă mai mult, ar fi bine să știi cum sari de la una la alta și care este cea mai rapidă soluție.

Cum setezi pe iPhone un cod din cifre ca să-l blochezi?

Din meniul Configurări al telefonului, intră la Touch ID și cod de accesa sau Face ID și cod de acces, în funcție de versiunea gadgetului din dotare. Dacă ai deja un cod de acces definit în prealabil, trebuie să-l tastezi pentru a accesa această fereastră.

Dacă vrei să desființezi codul de acces complet de pe telefon, un pic mai jos în același ecran, trebuie să apeși pe Dezactivați codul. Vei fi nevoit să-ți tastezi parola contului de iCloud asociată telefonului pentru confirmarea gestului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE