Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum scapi de farmece și deochi și cum afli dacă ai fost blestemat

Saturday, 13 June 2015, 20:17 Sursă: REALITATEA.NET

Daca te regasesti in randurile de mai sus, iti propunem sa investighezi problema indeaproape si sa incerci sa iti dai seama daca ai fost, intr-adevar, blestemata de o persoana rauvoitoare.

Iata cum sa identifici farmecele si cum sa scapi de ele!

Cum sa scapi de farmece
Zi de zi te certi cu iubitul, la munca totul pare sa se duca de rapa si te simti tot mai sfarsita si lipsita de viata? Nu trebuie sa presupui de cum dai de greu ca te-a blestemat cineva, dar daca situatia se prelungeste pe o perioada atat de lunga incat devine insuportabila, ar fi bine sa iti pui niste intrebari. In primul rand, este bine sa stii ca nu prea sunt sanse sa fii blestemata de o persoana straina, ci tocmai cineva pe care cunosti. Exista o persoana in viata ta care ar avea motiv sa se razbune pe tine? Cele mai comune tipuri de farmece sunt cele care te lovesc unde te doare mai tare: in viata amoroasa. Fie poti sa fii blestemata sa te indragostesti de cine nu trebuie si sa intri intr-o relatie toxica si abuziva, fie poate fi afectata relatia pe care deja o ai.

Desi nu orice ghinion poate fi atribuit unui blestem, este bine totusi sa iti pui intrebari atunci cand evenimentele din viata ta par sa fie doar negative.

Iata cateva semne ale unui blestem:

- te imbolnavesti fara motiv, foarte des, iar simptomele sunt mult mai grave decat ale unei afectiuni banale;

- ai niste ghinioane care deja depasesc statutul de coincidenta: iti apar cosuri exact inainte de o intalnire, ti se strica masina cand trebuie sa ajungi undeva, primesti amenzi, ai rezultate proaste la un examen pentru care ai invatat foarte bine etc;

Mai mult pe divahair.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE