Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să scapi în mod natural de hipertensiunea arterială, "boala tăcută"

Sunday, 30 April 2017, 21:55 Sursă: REALITATEA.NET

Importanta diagnosticarii si tratarii hipertensiunii arteriale consta in complicatiile majore ce apar in aceasta boala, afectand inima (cardiopatie ischemica - infarct miocardic, aritmii, insuficienta cardiaca), vasele cerebrale (accidente vasculare), rinichii (nefroangioscleroza cu insuficienta renala cronica).

Putem trata in mod naturist aceasta afectiune, intrucat natura este bogata in alternative sanatoase.

300 g usturoi pisat se amesteca cu 500 ml vodca si se lasa la macerat 14 zile intr-o sticla de culoare inchisa, la intuneric si caldura. Apoi, mace­ratul se filtreaza printr-un tifon dublu. Se tine intr-un flacon bine astupat si se ia, de trei ori pe zi, cate o lingura inainte de masa.

Timp de 10 zile se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, cu o ora inainte de masa, dintr-un amestec de 3 lingurite zahar farin si o lingurita de scortisoara.

Timp de 30 de zile se bea dimi­neata, pe sto­macul gol, o lingurita de scortisoara dizolvata intr-o cana de lapte batut.

Zilnic se bea, cu 15 minute ina­inte de masa de pranz, cate o jumatate de cana de suc de sfecla.

Se striveste in mojar cimbru proas­pat (flori si frunze de pe 2 ra­murele) si se amesteca cu 2 linguri de miere. Se ia de trei ori pe zi, la doua ore dupa masă. (BZI.ro)


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE