Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum reușesc bărbații să le convingă pe femei să facă ce vor!

Tuesday, 29 April 2014, 09:40 Sursă: REALITATEA.NET

In urma studiilor efectuate, s-a ajuns la concluzia ca majoritatea barbatilor folosesc o serie de arme ascunse atunci cnad dorest sa isi convinga iubitele sa-i asculte.
Mai mult decat atat, barbatii se folosesc de cateva avantaje pe care le au ca sa-si convinga iubitele sau apropiatele sa faca ceea ce isi doresc ei, fara ca ele sa vrea neaparat acest lucru.

Iar armele pe care le folosesc barbatii sunt uneori incredibile:

1. Tonul vocii In momentul in care un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva, capata un ton grav al vocii. Se manifesta astfel pentru a da senzatia ca el este cel care ia deciziile in raportul cu femeia din fata lui. Explicatia psihologilor este ca femeile reactioneaza la tonul grav al vocii prin prismafigurii paterne. Mai pe sleau, sunt obisnuite cu vocea grava a tatalui, pe care-l ascultau in copilarie.

2. Umerii ridicati Cand un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva anume, are tendinta de a-si ridica umerii si a-i trage usor spre spate. Este un fel de comportament dominant prin care doreste sa-si arate superioritatea fizica, la fel ca animalele.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE