Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum iti dai seama daca sunteti gata sa aveti un copil

Friday, 17 October 2014, 09:31 Sursă: REALITATEA.NET

Dintr-odata, o decizie personala ca aceasta devine de interes public. Cand stim care este timpul potrivit pentru aducerea pe lume a unui bebelus? Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a lua o decizie.

1. Sunteti pregatiti material? Planificarea bugetului familial este esentiala pentru intampinarea micutului. Incepand cu perioada de sarcina si nasterea propriu-zisa si pana la cresterea noului membru al familiei, chelutielile sunt mari. Daca ambii aveti serviciu, este recomandat sa puneti bani deoparte care sa poata acoperi salariul in minus. Asigurati-va ca sunteti pregatiti si pentru situatii neprevazute si ca puteti face fata chelutielilor ridicate care sunt necesare cresterii unui copil.

2. Sunteti pregatiti psihic? Un copil presupune o responsabilitate imensa pentru amandoi si este important ca sa fiti pregatiti pentru schimbari majore in viata voastra. Nu conteaza cati oameni fac presiuni asupra voastra sa faceti un copil, decizia trebuie sa va apartina in totalitate.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE